Qui Som


Qui som?

Ruiz Procuradors és un despatx de procuradors dels tribunals amb 33 anys d’experiència. El seu objectiu es donar un servei òptim de representació processal per la gestió d’assumptes judicials. La firma s’encarrega de facilitar els aspectes logístics del procés dels seus clients i col·labora amb el òrgans jurisdiccionals per agilitzar la tramitació dels processos judicials.

L’equip professional del despatx està integrat per procuradors dels tribunals, oficials processals, contables i administratius, encapçalant aquests equip en Vicente Ruíz Amat. Els procuradors del despatx formen part de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona (ICPB).

El gran coneixement de dret processal per par de la firma permet que Ruiz Procurador pugui oferir el màxim de serveis als seus clients amb la major celeritat i rigor. La seva àrea d’actuació compren els següents Partits Judicials de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Rubí, Cerdanyola del Vallès, Manresa, Berga, Mollet del Vallès i Granollers.

L’objectiu de Ruíz Procurador és el d’oferir els millors serveis de gestió processal als seus clients i fer-ho amb fidelitat als anys d’experiència acumulada i a més constantment actualitzada.

ELS PROCURADORS

Sr. Vicente Ruiz Procurador

VCENTE RUIZ AMAT

Procurador Jucicial des de 1.981

Begoña Callejas Procuradora

BEGOÑA CALLEJAS MAS

Procurador Jucicial des de 2.004

Silvia Navarro Procuradora

SILVIA NAVARRO CODINAS

Procurador Jucicial des de 2.006

Jordi Gomez Procurador

JORDI GÓMEZ DOURAL

Procurador Jucicial des de 2.011